jueves, 8 de mayo de 2008

VISITA DE LAS ESTUDIANTES DEL IES LA MALLADETA DE LA VILAJOYOSA




Las estudiantes del Ciclo de Grado Superior de Educación Infantil del IES la Malladeta de Villajoyosa, han visitado nuestro centro. Chicas gracias por vuestra compañia, esperamos que os haya gustado nuestro trabajo.
Neus, Benja, Malena: gracies per la vostra confiança. Ja sabeu que sempre sou ben vinguts i ben volguts en esta casa.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Moltes gràcies per les vostres atencions!! ens hem quedat molt sorpresos i bocabadats per la rapidessa en publicar foto i comentari.Molts ànims!!!!!!!!
Benjamí

Anónimo dijo...

Muchas gracias por habernos recibido en vuestra escuela y por habernos brindado la oportunidad de conocer vuestra metodología, que nos sirvió de mucho.

Esperamos que no cambie vuestro sistema y que sigais recibiendo a gente como nosotras.

Las alumnas de Educación Infantil IES La Malladeta

Un saludo y ánimo

Anónimo dijo...

Xiques, moltes felicitats per la pagina, està xulísima! Ja sabeu que vos adore i que sempre vos anime a donar-vos a coneixer. Jo sempre, sempre vos faig bona propaganda, perque m´agrada molt el vostre treball. Molts besos, ens vegem promte! Lola Serrano

Anónimo dijo...

Hola. Qué tal aneu per ahi? Estic encantat de vore com sou!!!, Professionals tan il.lusionats i implicats en la seua faena costa de trobar. I vosaltres de sempre i, a pesar de tot, sou els millors, en molta diferència del nostre Ajuntament. Toñi, Pepa, Lola, Cristina, Raquel (...), l'altra Pepa, Mila, Inma(...) i Cristina i totes les xiques i xics que han passat estos anys per ahí, recolzant i treballant per l'Escola Infantil, moltes gràcies per fer el que feu i sobre tot, com ho feu. Anim i endavant.
Francesc Guardiola i Guardiola.